Afdrukken

Eventing Zonnebeke - nog plaatsen vrij

Gepost in Nieuws

De AVEVE Eventing Cup te Meldert zit overvol, maar in Zonnebeke zijn er nog een aantal plaatsen vrij. U kan nog inschrijven voor deze wedstrijd op zondag 23 oktober door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van paard-ruiter-rijvereniging-klasse. Deze inschrijving wordt dan wel beschouwd als een bij-inschrijving. U kan zo nog inschrijven tot dinsdagavond 18/10 - 17.u.

Afdrukken

Nationale Kampioen wint eerste Eventingwedstrijd van LRV-seizoen 2016-2017

Gepost in Nieuws

De eerste eventingwedstrijd van het LRV-seizoen 2016-2017 verliep onder optimale omstandigheden in het mooie en geklasseerde kader van de zogenaamde ‘Kolonie van Wortel’ waar de gebouwen één voor worden gerenoveerd. LRV Merksplas zet er al een aantal jaren een mooie organisatie neer en dat appreciëren de eventingruiters met een grote opkomst in alle reeksen als gevolg.

In de klasse Zwaar, met maar liefst 22 combinaties aan de start, demonstreerde huidig nationaal LRV-kampioen eventing Wouter De Cleene (LRV Minderhout) al opperbeste vorm. Hij won met Alaric de Lauzelle. Wouter kwam als leider uit de dressuur en bleef zowel in de cross-country als in het springen foutloos. De tweede plaats ging naar Philippe Van Asselberghs van LRV Herent Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’ Ariel). Brosn was er voor Kevin Swaans (LRV Oud-Turnhout) met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z). Wouter De Cleene pakte ook nog de vierde plaats met de bijzonder snelle Boy (Betel XX) voor Peter Sterkens van LRV Hechtel met Enzo G.

Afdrukken

KBC trakteert!

Gepost in Nieuws - Nationaal

indexKBC rolt de blauwe loper uit voor LRV! Samen met KBC organiseren we, net als vorig jaar, een actie om VIP-kaarten van de Kids Day in Jumping Mechelen te winnen. Ze voorzien op de openingsdag van de 4-daagse Jumping Mechelen, 26 december, opnieuw 5 VIP-tafels, met een hapje en een drankje, voor jullie. De Jumping Mechelen Kids day is het grootste paardenfestival voor kids – een adembenemend spektakel en grandioze shows!

Afdrukken

Startlijsten Jumping Mechelen Indoor Masters

Gepost in Nieuws - Nationaal

De startlijsten voor de Jumping Mechelen Indoor Masters-proeven staan online. Bovenaan de startlijst wordt de datum vermeld waarop de proef wordt verreden. Voor de defintieve timing houdt u best de website van Jumping Mechelen nauwlettend in de gaten (http://www.jumping-mechelen.com)

De  parkingvignetten voor de Jumping Mechelen Indoor Masters-proeven moeten aangevraagd worden via de website van Jumping Mechelen (http://www.jumping-mechelen.com/nl/parking)