Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV gaat digitaal!

28 oktober 2019

Infosessie wedstrijdsysteem EQUESTRI

'LRV gaat digitaal!'. Met deze slogan kondigen we de kick-off aan van een zeer breed project. Digitalisering gaat veel verder dan enkel it-toepassingen. LRV zal de komende jaren fors investeren in nieuwe technologie, platformen, apps, … om enerzijds de leden, de clubs en 'LRV Nationaal' meer met elkaar te connecteren maar anderzijds wordt er ook ingezet op optimalisatie en vereenvoudiging zodat de druk op de talrijke vrijwilligers, besturen en organisaties verlaagd kan worden. In dit kader werden afgelopen zomer de eerste testen gedaan rond een nieuw wedstrijdsysteem: EQUESTRI.

- EQUESTRI biedt de mogelijkheid om het lokaal secretariaat, via een lokaal netwerk, te verbinden met de verschillende springjurytorens. Zo is er een continue open communicatie (live!) tussen deze twee partijen en kan er zeer snel geschakeld worden (denken we bijvoorbeeld aan wijzigingen in de startvolgorde). 
- Ook de resultaatverwerking zal op een zeer efficiënte en tijd sparende manier kunnen verlopen waardoor onze ruiters en clubs sneller hun resultaten zullen kunnen opvolgen. 

- ...
 

Voor wie?
Iedereen is welkom! Geïnteresseerd in it/digitalisering, springjury, steward, parcoursbouwer, speaker, secretariaatsmedewerker, voorzitter, bestuurslid, commandant, ...

Getriggerd? Wil je ook meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Of heb je vragen?
Schrijf je dan snel in voor één van de infosessies!
*gelieve tijdig in te schrijven (min. 2 dagen voor de infosessie!), vol = vol.

Auteur: Landelijke Rijverenigingen vzw
Bron: Landelijke Rijverenigingen vzw
Deel dit bericht: