Nieuwsoverzicht

Nationaal

Groom- en winterlidmaatschap mogelijk voor LRV-menners

28 november 2019

Het nieuwe werkingsjaars is van start gegaan. Tijd om enkele nieuwigheden aan te kondigen!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om als groom een specifiek lidmaatschap af te sluiten via de groomlicentie. Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om je, op een democratische manier, in orde te stellen om deel te nemen, als groom, aan alle menwedstrijden (zowel in- als outdoor). Via deze licentie ben je dus verzekerd op alle LRV wedstrijden, incl. de indoors die worden georganiseerd in het kader van de samenwerking tussen LRV en VLP.

Net zoals vorig jaar, is het ook dit jaar mogelijk om als menner te kiezen voor een specifieke winterlicentie. Hierbij het totale overzicht van alle opties voor menners & grooms:

  • Lidmaatschap mennen ‘type 1’: wedstrijdlicentie geldig voor het volledige seizoen, winter & zomer (indoors & outdoors)

Prijs: 76.5€

  • Lidmaatschap mennen ‘type 2’: wedstrijdlicentie geldig voor het winterseizoen (indoors)

Prijs: 20.5€

  • Lidmaatschap mennen ‘groomlicentie’: licentie voor de groom, geldig voor het volledige seizoen, winter & zomer (indoors & outdoors)

Prijs: 20.5€

Meer weten over onze menwerking en de LRV lidmaatschappen? Surf naar www.lrv.be  of neem contact op met de verantwoordelijke binnen uw regio:

Antwerpse Menners, Jan De Roye, janderoye@skynet.be

Oost-Vlaamse Menners, André Van Havermaet, andreenmarianne@gmail.com

West-Vlaamse Menners, Luc Tack, tackluc@hotmail.com

 

Auteur: LRV
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: