Nieuwsoverzicht

Nationaal

Stel je zadeldoek voor je vereniging samen aan voordeelprijs

23 december 2017

25592023 1594422773977058 6373237719320569793 n

Op wedstrijd je clubleden herkennen aan de clubonderlegger. Extra punten verdienen voor uniformiteit, door een nieuwe zadeldoek in frisse kleuren. Een nieuw logo van je vereniging integreren in de cluboutfit? Lami-Cell, hoofdsponsor van de Landelijke Rijverenigingen VZW, heeft een heel interessante aanbieding om deze investering interessant te maken!

In het basisassortiment van Lami-Cell zijn er twee uitvoeringen: basic en fun. Beide uitvoeringen bestaan in zowel een pony-, een dressuur- en een veelzijdigheidsmodel. Lami-Cell kan de onderleggers in een ruim aanbod aan kleuren aanbieden, zodat jullie nieuwe zadeldoeken perfect samengaan met de clubkleuren. Bij de Fun-uitvoering mag zelfs de kleur van de boord en de koord vrij gekozen worden.

Kies je voor de basic uitvoering, en kies je voor een baisc borduring aan beide zijden, dan kost het je 30 euro per stuk. De Fun-uitvoering, waarbij de onderleggers eveneens basic geborduurd zijn, en afgebiesd met boord en koord, biedt Lami-Cell aan voor 35 euro.

Om de LRV-onderleggers aan dit voordelige tarief te kunnen aanmaken, wordt de productie uitbesteed naar het buitenland. Dit zorgt ervoor dat je rekening moet houden met een minimumoplage van 60 stuks, en een levertermijn van 5 maanden. Deze tijd begint pas te lopen bij definitieve bevestiging van order.

Bestellen kan je via een paardenspeciaalzaak uit jouw buurt; zij zullen je begeleiden in de keuze van jullie nieuwe clubuitrusting! 
winkels:
- AVS - Vorselaar
- Cavallino -Roeselaere
- Cloots - Willebroek
- Emmers Ruitersport - Hamont Achel
- Guillemaere - Wetteren
- Horsewhip - Mechelen
- HVS - Kleine Brogel
- Jokari - Lubbeek
- Kerckhaert - Temse
- Royal Horse Shop - Beerse
- Ruitersport Caeyers - Meerhout
- Ruitersport Picobello - Jabbeke
- Ruitersweelde - Waregem
- Simons Horseshop - Reningelst
- Sneyers - Schaffen
- Vermeersch - Kortemark

 

 

Deel dit bericht: