Nieuwsoverzicht

Nationaal

Wie zijn de winnaars van de laatste selectiewedstrijd Jumping Mechelen Indoor Masters te Opglabbeek

27 november 2017

eva-verdoodtOp de laatste manche van de Jumping Mechelen Indoor Masters, stonden de zenuwen net iets strakker gespannen dan bij de vijf voorgaande manches. De laatste selectiekans voor een plaats op de B-piste van Jumping Mechelen in het Sentower Park te Opglabbeek kreeg 645 combinaties op bezoek tijdens het voorbije weekend. Ze gingen één voor één op zoek naar dat felbegeerde plaatsje op Jumping Mechelen.

Bij de seniors 1.20m. ging de zege naar Sam Versmissen met Dingena voor Danny Van Es en Cliffhanger Vm Z. Rania Ghailani en Zamira reden naar plaats drie voor Jef Janssens en zijn Jezuiet van de Kwade Heyde. Lieve Tuerlinckx reed met Calmerotti de Leest naar plaats vijf. In de reeks 1.20m. voor Juniors en scholieren was er een eerste plaats voor Ian Boons met Espoir. Shauni Van Opstal en haar Frou-Frou van de Bremboshoeve reden naar het zilver, voor Ruben De Grave met Elegance du Tresor Z. Birthe Goossens (Hope vd Bakkershoeve) op vier en Alice Oost (Jamara van de Moortelshoeve) op vijf, pakten belangrijke selectiepunten richting Mechelen.

Eva Verdoodt en Lancelot vh Klavertje winnen opnieuw

In de hoogste ponyreeks (1.10m.) waren er knappe prestaties van verschillende LRV-ponyamazones. Eva Verdoodt (foto) van LRV Opwijk met Lancelot vh Klavertje won voor de derde keer dit seizoen. Zij is er straks zeker bij in de Nekkerhal. Axelle Koninckx reed met haar Lexus van de Claevervallei naar plaats 2. Silke Janssens (Cappucino vd Claevervallei) reed naar de derde plaats voor Fien Daelemans (Now or Never van ’t Boudewijnhof) en Demi Vergeylen (Krusader van Orhid’s).

Resultaten van alle reeksen: https://www.equibel.be/prg/results/event.php?eid=70602&d=CS

 

Deel dit bericht: