Nieuwsoverzicht

Nationaal

AVEVE Eventing Cup: Tim Ooms naar knappe tweede plaats op eigen Chrysantencross LRV Mol Achterbos

07 november 2017

tim oomsDe klasse Zwaar op de Chrysantencross van LRV Mol-Achterbos ging de zege naar een combinatie van VLP. Rob Everaert (Initiatief van de Kievietsdriessen) stond na de dressuur op een tweede plaats, maar kon na een foutloze cross en springproef naar de eerste plaats doorstoten. Tim Ooms (foto) van de organiserende rijvereniging Mol Achterbos pakte met Equina van de Buitenheide (v. Quintus) een tweede plaats, voor Nele Revyn (LRV Minderhout) met Caesar van Desta (v? Baloubet du Rouet). Europees Kampioen van de Landelijke Ruiters en zijn Boy (v. Betel XX) reed naar de vierde plaats voor Joachim Clompen van LRV Haaltert en zijn Chirana Z (v. Coriano Z).

De klasse Midden werd over twee ringen verdeeld. Joris Vanspringel (VLP) won met Exocet Blues  een reeks. De Nederlandse amazone Esther Regelink (Casperano) reed naar de tweede plaats voor Koenraad Lauwereys (LRV Vollezele) met La Una (v. Chacco Blue). De tweede reeks van de klasse Midden was voor Tom Van Den Broeck (VLP) met Kaaiman van de Kooldries. Jarno Verwimp van LRV Gavere pakte zilver met Dabiola M (v. Indoctro). Zijn clubgenoot Mathias Naert en Fiocco van ’t Spoel (v. Escuro) reed naar de derde plaats.

In de klasse Licht was er goud voor Jordi Climan (LRV Kalmthout Achterbroek) met Caros van de Kapel, Hanne Moons (LRV Molenbeersel ’t Hasselt) met Cartoon van de Molenhoek, Melanie Valckx (LRV Vorselaar) met Just for Pleasure en Jeroen Mertens (LRV Vissenaken Glabbeek) met Hermes M. 

Alle resultaten: www.equester.be - rubriek: 'wedstrijden' - foto: www.caremans.com 

Deel dit bericht: