Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Oost-Vlaanderen kent zijn Provinciale Ponykampioenen

18 september 2017

eliseLRV Bassevelde organiseerde een week na het Provinciaal Kampioenschap, het Provinciaal LRV-Kampioenschap voor de Oost-Vlaamse ponycombinaties. In de klasse D-Midden reden vijf combinaties naar de barrage. Drie combinaties bleven foutloos. De snelste was Elise Van Den Branden (foto) van LRV Sinaai met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.). Met haar andere pony Bonheur (v. Polsburry Pajero) reed ze naar een knappe tweede plaats, voor Aliki Rotsaert van de organiserende vereneniging Bassevelde met Konquistador van Orchid’s (v. Kanshebber). Het stijlrijden in deze hoogste reeks was eveneens voor Elise Van Den Branden met haar Bonheur. De barrage van de klasse C-Midden was voor Sara Buyse van LRV Moerzeke met Ibidza van ’t Neerhof (v. Ten Ankers Bileander). Zij won ook het stijlrijden in deze reeks. In de klasse B-Licht was er dankzij een foutloze barrage, een gouden medaille voor Kiano Teirbrood van LRV Sinaai met Best-Mix Kastanaki. Kiano won ook het stijlrijden in de reeks B-Licht. 

In de klasse D-Licht 2 van de individuele dressuur was er een afgetekende zege voor Mila Vereecke van de organiserende ponyclub Bassevelde met Eros van de Berkenhoeve. In de reeks C-Licht 2 was er goud voor Laura De Tandt van LRV Zottegem met Flika. In de klasse B-Licht 1 pakte Emilie Herweyers van LRV Sinaai een provinciaal erelint met Joli.

In de hoogste reeks van de groepsdressuur (Midden) hield LRV Bassevelde de gouden medailles in eigen huis. In de klasse Licht was de zege voor LRV Brakel.

Alle resultaten: www.equester.be - foto: www.caremans.com

Deel dit bericht: