Nieuwsoverzicht

Nationaal

Kissy Eerlings (Z) - Pieter Foets (ZZ) - LRV Meldert als Provinciale Kampioenen van LRV Limburg naar Nationaal Ruitertornooi LRV Vissenaken-Glabbeek op 1 oktober

18 september 2017

kissyOp het door LRV Bree en Grote Brogel, georganiseerde Provinciaal Kampioenschap van LRV Limburg, gingen 5 combinaties naar de barrage van de klasse Zwaar. Kissy Eerlings en haar Kometh von der Weretherbach (v. Didas de L’Esperance) waren de enige combinatie die foutloos kon blijven. Ze won voor combinatie in vorm, Steven Konings van LRV Riksingen met Fidel (v. Nonstop). Danny Loost van LRV Overpelt reed met Domieno Boy van het Gildenhof (v. Darco). Luc Geerts (LRV Overpelt) en Kabisto (v. Oganos Sitte- pakten een vierde plaats voor opnieuw Danny Loos met Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Rêve).

In de klasse Midden was er goud voor Leen Geysen en Hastalavista Ijzeren Lindehof (v. Cicero). Ann Grevendonck (LRV Lommel) pakte met Metani LZ (v. Metropole) zilver voor Ivo Gijbels (LRV Linde Peer) met Iventus van het Dielshof (v. Berlin). In de klasse Licht won Ann-Sofie Keulen (LRV Gellik) met Inimmini Z (v. Bufero van het Panishof).

Pieter Foets wint klasse ZZ

In de klasse ZZ won Pieter Foets van LRV Grote Brogel met Inshallah van de Zelm (v. Rockefeller van de Zelm). Lore Vandeborne van LRV Kuringen reed haar Rosenthal Versace TK (v. Rapptaenzer) naar de tweede plaats, voor opnieuw Pieter Foets met Ibelim (v. Nonstop). In de klasse Zwaar 2 was er winst voor Heleen Schuurmans van LRV Achel met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley). De klasse Zwaar 1 ging het goud naar An Oyen (LRV Achel) met Liberty (v. Louis Le Bon).

LRV Meldert als Provinciale Kampioenen naar Nationaal Ruitertornooi

In de hoogste klasse groepsdresuur (ZA) won LRV Meldert voor LRV Bocholt. In de hoogste reeks van de viertallen (ZB) won LRV Heusden van LRV Peer.

alle resultaten: www.equester.be - rubriek: wedstrijden - foto: www.caremans.com

Deel dit bericht: