Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Gewest Lier-Zandhoven organiseert knappe Nationale Finale van SBB-Competitie voor Jonge Pony's - verzameling van ponydressuurtalent

29 mei 2017

mombaertsIn de dressuurreeks voor zesjarige D-pony’s ging de zege naar Jente Mombaerts (foto links) van LRV Tienen met Madam’s Miro (v. Kielshoop Honeyhill). Maaike Himbrecht van LRV Moerbeke-Waas reed naar zilver met Turhorst Painted Lady voor Nicolas Van de Pol van LRV Poppel met Orchid’s Diva (v. Kanshebber).

Bij de zesjarige C-pony’s was het erelint voor Julie Opsomer van LRV Oeselgem met Gina (v. Orlando), voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Cassius DJ (v. Calimero).

Marte Sterckx van LRV Lille won met Plum van Blommerschot (v. Rakker L)  de reeks voor zesjarige B-pony’s. Bij allerkleinste pony's (S) was er goud voor Isabeau Leysen van LRV Oelegem met Loola (v. Kotonofico v. Stal Brammel). foto: Dirk Caremans www.hippofoto.be - www.caremans.com

zesjarigen-dressuurBij de vijfjarige D-pony’s was het nationale goud voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Milo DJ (v. Ahorns Marengo). Yara Kleeren van LRV Rijkevorsel met Indy (v. Irakion) won bij de C-pony’s en Noëmie Vlekken (LRV Vlijtingen) pakte goud bij de B-pony’s met Quickstep van de Waterhoeve (v. Laser van de Mereyt).

foto: winnaars dressuur 6j - fotograaf: Eddy Laeremans

Bij de vierjarige D-pony’s reed Maud Adriaensen naar goud in een sterk bezette ring, met haar H’Amour D Caramel vh Bloemenhof (v. Caramel WE). Tricia Meyvis van LRV Tienen won bij de vierjarige C-pony’s met Nobelina T (v. Nobel Nagano). Bij de vierjarige B-pony’s was er winst voor Kato De Vos van LRV Moerzeke met Havana van de Duyversputten.

Alle resultaten - www.equester.be - rubriek 'wedstrijden'

Deel dit bericht: