Nieuwsoverzicht

Nationaal

Eventers: tijd voor een nieuwe veiligheidsactie!

22 maart 2017

veiligheidsvestWin een veiligheidsvest (ponyruiters), een hippe grooming rugzak (paarden) of een van de tien houders voor de medische fiche!

LRV en Lami-Cell blijven samen inzetten op veiligheid. Deze keer is het de beurt aan onze LRV-eventingruiters. Onze ponyruiters maken kans op een innovatieve bodyprotector en op medische fiche-houders; de ruiters maken dan weer kans op een handige en waterdichte grooming rugzak en op medische fiche-houders.

Hoe deelnemen?

Meedoen is makkelijk: neem op één van de manches van de AVEVE Eventing Cup een fotovan jou en je viervoeter. Overtuig ons met je veilige uitrusting en bedenk een leuke slogan rond veiligheid!

 


Mail hem door naar info@lrv.be – wij plaatsen hem op de Facebook-pagina van LRV. De leukste inzendingen plaatsen we trouwens ook in ons LRV Magazine, dat in mei verschijnt ! Wie weet kan je ook mee in de programmaboekjes van het Europees Kampioenschap van de Landelijke Ruiters te Riksingen !
    
Tot wanneer?

De actie loopt tot en met
24 april. De winnaars krijgen hun prijs overhandigd op de Nationale finales van de AVEVE eventing Cup te Minderhout op 29 en 30 april 2017 !

Wie wint?

De kampioenen van de AVEVE eventing Cup 2016, Wouter De Cleene en Jarno Verwimp, in samenspraak met de coach van het Europees Kampioenschap, Herman Arnauts, kiezen de meest veilige en overtuigende foto!

Mocht je naast de winst grijpen, dan kan je op
www.rglamicell.com kennismaken met het uitgebreide veiligheidsassortiment van Lami Cell. Bij de gespecialiseerde ruitershop in jouw buurt kan je terecht voor een veiligheidsplunje op maat van je budget en stijl!

Deel dit bericht: