Nieuwsoverzicht

Limburg

Hannelore Beckers in topvorm op provinciale dressuur-indoor LRV Limburg

09 maart 2017

Hannelore Beckers Crack C 2Het LRV Gewest Hasselt organiseerde afgelopen zondag de Provinciale Dressuur-indoor in het Woutershof te Kuringen. In de hoogste reeks Zwaar 2, was Hannelore Beckers (foto) (LRV Kaulille)in een absolute topdag. Ze won overtuigend met Haspe Crack C ( v. Don Renoir) en pakte met haar Haspe Williams (v. Wolkentanz) de tweede plaats. Luc Schreurs (LRV Opoeteren) reed naar het brons met Felitia (v. Delatio).

In de klasse Zwaar 1 was het provinciale goud voor Kirsten Vermeire (LRV Guigoven) met Showtime. Heleen Schuurmans van LRV Achel reed naar de tweede plaats met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley) voor Raf Steegmans van LRV Genk met zijn veelzijdige Vencor (v. Alabastro S. Extra).

In de klasse Midden 2 was het goud voor Griet Vanvickenroye (LRV Hechtel) met Bienvenue (v. Trento). In Midden 1 mocht Ruben Vrancken van LRV Vechmaal voor goud aanschuiven na zijn sterke prestatie met Juneau van ’t Heurnehof. In Licht 2 reed Pieter Foets (LRV Grote Brogel) naar de winst met Marieke v/h Kolisbos (v. Special Agent Amour).

De Ereprijs Corry Bollen, voor het gewest dat in de verschillende disciplines het best presteerde, kende dit jaar twee winnaars. Een ex aequo-overwinning voor het LRV-Gewest Hasselt en Peer.

corry-bollen

foto's: Linda Vangansewinkel

Deel dit bericht: