Nieuwsoverzicht

Nationaal

De KBC Trophy ... Een verhaal op zich

27 december 2016

IMG 1233
Op het programma van Jumping Mechelen vind je drie KBC Gouden Teugel-superfinales: de gouden teugel pony's stijlrijden, de gouden teugel pony's dressuur en de dressuur-finale ZZ. Deelnemen aan een Superfinale is een droom voor velen. Wie droomt er niet van om aan te treden in de A-piste?

Naast eeuwige roem, kan je ook een prachtige trofee winnen. De dame achter deze trofee is zeker vermelding waard. Het is een dame die bruist van creativiteit. Gebeten door de paardenmicrobe.  En met een groot hart voor LRV. Linda Van Gansewinkel ken je vast als fotograaf van LRV. Al jaren een vaste fotograaf van EquiTime - LRV in de regio.

Sinds kort heeft ze zich aan een nieuwe kunstvorm gewaagd, namelijk de keramiek. Speciaal voor LRV en KBC bakte ze voor ons deze trofeeën, die nu mogen prijken in de trofeeënkast van de winnaars van de KBC Superfinales Gouden Teugel, nl.

- Zenya Korsten van LRV Hamont (dressuur pony's)
- Dries Vanthienen van LRV Vissenaken-Glabbeek  (stijlrijden pony's)
- Annelies Van Looveren van LRV Meerhout
(dressuur ZZ)


Het begin van een mooie samenwerking! Meer informatie over de making-off van deze trofeeën, en over Linda Van Gansewinkel zelf, vind je op www.bloggen.be/paardjesuitpelt.

Deel dit bericht: