Nieuwsoverzicht

Nationaal

Finale KBC Gouden Teugel Stijlspringen

26 december 2016

CL Ilona ThysDe eerste dag van Jumping Mechelen wordt geopend door onze springruiters uit de klasse CL en DL, stijlspringen. Een grote dag, een impressionante piste en een magisch moment om nooit mee te vergeten. 30 combinaties, niet enkel springtechnisch maar ook qua stijl, het neusje van de zalm.

In CL won Ylona Thijs (LRV Vlijtingen) met Quintana F overtuigend met 81 punten. De 2de en 3de plaats waren met 74 punten weggelegd voor Charlotte Van Duppen (LRV Gierle) met Quality van 't achterhof en Lotte Buntinx (LRV Opoeteren) met Albrecht's hoeve Rian.

DL Dries VanthienenIn DL komen met Ylona Thijs opnieuw tegen, al is het deze maal met de D-pony Kantje's Ellard, weliswaar op de tweede plaats met 78 punten. Julie Opsomer (LRV Oeselgem) scoorde drie puntjes meer en behaalde dus een knappe 2de plaats met Orchid's Highland Surprice. Maar op de eerste plaats stak Dries Vanthienen (LRV Vissenaken-Glabbeek) met Orchid's Goliath er toch wel bovenuit met 83 punten.

Beide ruiters kregen nogmaals een plaatsje in de superfinale van de Jeugd Cup, waar Dries Vanthienen zijn goede vorm bevestigde, door eveneens de reeks 'Pony's Grote Maat' te winnen.

Voor de volledige uitslag, klik op bijgevoegde bestanden : uitslag CL   -   uitslag DL

Deel dit bericht: