Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV op Jumping Mechelen 2016

06 oktober 2016

jumping-MechelenJumping Mechelen bestaat dit jaar 36 jaar en verwelkomt van maandag 26 tot vrijdag 30 december 2016 nationale en internationale ruiters uit verschillende disciplines en van verscheidene niveaus. Ook binnen LRV heeft dit hippisch eindejaarsfeest zijn vaste stek verworven en brengen wij u graag op de hoogte van de verschillende deelnamemogelijkheden voor onze LRV-ruiters. 

 Jumping Mechelen geeft LRV immers de kans om tickets te bestellen aan een voordeeltarief voor de KIDS DAY op 26 december. Van 9u tot 18u brengt Jumping Mechelen een uniek en betoverend spektakel met in de Hal en de B-piste doorlopend spectaculaire ponyproeven, ponyritten, grimes en nog veel meer. 

Met als hoofdact de “Grote JM Kids Day Show” van 11u00 tot 13u00 en van 14u45 tot 16u45 op de hoofdpiste, met optredens van de Mechelse Dansstudio “2STEPS”, adembenemende ponyraces, de internationale “GONZALES HORSE SHOW”, het optreden van “PRINSESSIA” en als klapstuk het spetterend optreden van de “GHOST ROCKERS”

LRV-leden en hun familie genieten een extra voordeel op de dagticketprijs en betalen slechts 11€ inclusief de “Grote Kids Day Show van 11u tot 13u” i.p.v. 20€ (excl. verzendkost). Deze actie loopt tot 10 december 2016.

Hoe bestellen? Per vereniging wordt er doorgegeven aan Sarah Fannes (s.fannes@lrv.be) hoeveel tickets jullie nodig hebben. We verzamelen de aantallen en geven het op 11 december door aan Jumping Mechelen. Wij bezorgen de clubverantwoordelijke een mail met de betalingsmodaliteiten voor de te betalen tickets, waarna na betaling de tickets samen met de factuur verstuurd zullen worden.

!!!  LET OP: Dit voordeeltarief loopt maar tot en met 10/12/2016. Wees er dus snel bij!

affiche

 

 

Deel dit bericht: