Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB Competitie voor Jonge paarden LRV Gewest Tielt te Kanegem

02 mei 2016

Cindy De Wispelaere wint barrage zesjarigen

knock-outAcht combinaties reden na twee foutloze omlopen naar de barrage van de reeks zesjarigen op de eerste West-Vlaamse manche van de SBB-Competitie te Kanegem. Cindy De Wispelaere van LRV Kieldrecht Vrasene zette met Kato (Edjaz van ’t Merelsnest x Orlando) de snelste tijd neer en ze bleef bovendien foutloos. Kato werd gefokt bij Gerard De Wispelaere in het Oost-Vlaamse Evergem. Jolien Demeyer van LRV Wingene reed met Kalinka van ’t Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve x Flipper d’Elle) naar de tweede plaats. Isabel De Rycker van LRV Sijsele en Calleryana (v. Casall) reden naar de derde plaats voor Rik Heylen met Funchal (v. Berlin) en Wouter Gyssels van LRV Veldegem Ruddervoorde met Kantor (Indoctro x Gratulant). Wouter is meteen ook de fokker van deze Kantor.

Ook Annelore Roegiers en Kolinka v/d Molendreef (v. Contact van de Heffinck), Bart Temmerman (LRV Kalken) met Kryptonite van ten Bos (v. Cassini I) en Koen Van Acker (LRV Zaffelare) met Klarenka van het Weidse Hof (v. Cluysenaer), lukten in een foutloze omloop en mogen nog ambities koesteren richting het Nationaal Kampioenschap van de SBB Competitie voor Jonge Paarden te Moorsele op zondag 26 juni 2016.

Dressuur

In de Open-reeks zesjarigen won Bart De Greve (foto) met Knock Out -Van De Rozendycke (Gribaldi x Flemmingh).’De Rozendycke’ staat voor de fokkerij van Sofie Vanroose uit Sint-Laureins. Vicky Smits en First Class (v. Uphill) reden naar de tweede plaats. Liesl van Coppenolle van LRV Westkapelle won in de LRV-reeks voor zesjarigen met Fun van de Heernis (v. Lord Leatherdale). De reeks vijfjarigen-open ging naar Flore De Winne van LRV Denderwindeke met Basali (v. Bellisimo M). Michelle Vettenburg en La Bamba v/d Burggrave (v. Avanti) reden naar het zilver. In de LRV-reeks ging het goud naar Sarah Goethals (LRV Evergem) met Carando van de Goevelhoeve (v. Crist). Dries Goethals van LRV sijsele reed naar de tweede plaats met Gipsy Odea du Vlist (v. Spartacus) voor Nick Van Doorne (v. Rosengold). Bij de vierjarige-open was er een eerste plaats voor Céline Du Tré met Hilton SH (v. Cupido). In de reeks vierjarigen-LRV was Annelies Coppieters met Hidante (v. Special D) de beste. Evelien De Stercke van LRV Zaffelare reed met Milan van ’t Lindehof (v. Lissaro van de Helle) naar de tweede plaats voor Joyce Coupillie van LRV Westkapelle met Hazel Sollenburg (v. Charmingmood).

Deel dit bericht: