Nieuwsoverzicht

Nationaal

Eerste Nationale Indoorkampioenen zijn al bekend

12 maart 2016

jarne franken-stijl-kleinIn de voormiddag van de eerste van twee dagen Nationale Indoorkampioenschappen gaat het er bijzonder stijlvol aan toe. De ponyruiters en –amazones van de klasse B-Licht, C-Licht, D-Licht, kennen ondertussen de Nationale Indoorkampioenen in het stijlrijden. 

In de klasse B-Licht is het goud en het bijhorende erelint voor Jarne Francken van LRV Rijkevorsel met Otje S.S. van de Delthoeve (v. Ive van de Delthoeve).  De tweede plaats is voor Emilie Moris van LRV Itegem met Juanto (v. Cadet). Marte Sterckx van LRV Lille en Quinta reden naar de bronzen medaille. De vierde plaats is voor Lotje Van Hees van LRV Pulderbos met Hoopy (v. Cadet) en Jade Van Tricht (LRV Nederokkerzeel) pakte de vijfde plaats met Tornado.

vranken helene-stijl-kleinIn de klasse C-Licht is het goud voor de Limburgse amazone Helene Vranken (LRV Vlijtingen) met Flika. Het zilver is voor Lente Dierckx (LRV Opwijk) met Ilona van de bochten (v. Calipso van de Vondelhoeve).  Marie De Plecker van LRV Merchtem reed naar brons met Limoges ter Dolen (v. Vedet van de Vondelhoeve).  Emma Hendryks (Luna van d’ Oude Molen – v. Vedet van de Vondelhoeve) rijdt met een vierde plaats naar Middelkerke en Vic De Plecker reed Yakari naar de vijfde plaats.

aliki-rotsaert-stijl-kleinIn de reeks D-Licht is het erelint voor Aliki Rotsaert van LRV Bassevelde en Vitesse (v. Orchard’s D’Avranches K). Zij verzamelde net iets meer punten dan Ona Corthouts van LRV Geetbets met Orchid’s Neptunus (v. Kantjes Carlando). De rit van Twan Van Opstal van LRV Minderhout met Oblix van ’t Hollandhof was goed voor brons. De vierde plaats ging naar LRV Brabant en Dries Vanthienen (LRV Vissenaken-Glabbeek) met Orchid’s Goliath (v. Kantjes Ronaldo). Lore Cas van LRV Wuustwezel pakte een vijfde plaats met Norina. 

Deel dit bericht: