Nieuwsoverzicht

Nationaal

Provinciaal Kampioenschap LRV Brabant: Niel Vangelder wint klasse Zwaar

07 maart 2016

vangelder nielNa twee omlopen bleven drie combinaties foutloos in het Provinciaal Kampioenschap van de klasse Zwaar van LRV Brabant. Twee daarvan konden ook in de barrage een foutloze ronde rijden. De snelste en meteen ook de nieuwe Provinciale Kampioen was Niel Vangelder van LRV Assent met Imogen de Regor (v. Darco). Hij was iets meer een seconde sneller dan Kris Thiry, ook LRV Assent, met Iluna v/h Groenhof (v. Winningmood van de Arenberg). Gert Dierckx van LRV Opijk reed Hoela Hoep van ’t Hof van Payz (v. Contact van de Heffinck) naar de bronzen medaille. Anne De Doncker (LRV Wambeek) pakte de vierde plaats voor Sven Grouwels (LRV Langdorp).

jan-lambertsIn de klasse Midden was de winst voor Jan Lamberts (foto rechts) met Hatchoum LV Z (v. Heartbreaker). Deze combinatie van LRV Kester was de beste in een barrage met vijf. Celien Meert van LRV Gooik reed met Calypso (v. Parco) naar de tweede plaats voor Anouck Deneus . van LRV Nederokkerzeel die haar twee paarden naar de barrage reed. Met Jess (v. Darco) werd ze derde, met Jelissa reed ze naar de vierde plaats. Juul Mertens van LRV Vissenaken werd vijfde met Helios M (v. Obourg).

De klasse Licht ging naar Yoika Delgouffe van LRV Asse met Galante (v. Landor S). Jordy Van Eechoudt (LRV Kester) werd knap tweede voor Shauni Van Opstal (LRV Nederokkerzeel) met Frou-Frou van de Bremboshoeve (v. Querlybet Hero). Jan Lamberts zette zijn goede vorm nog eens in de verf met Femme Fatale LV Z (v. Flipper d‘Elle). Jelle Smout (LRV Sint-Joris-Winge) en Kaldorado van de Ravershoek (v. Breemeersen Adorado) kon ook foutloos blijven in de barrage. Zijn rit was goed voor de vijfde plaats.

Alle resultaten: www.equester.be

Deel dit bericht: