Nieuwsoverzicht

Nationaal

Aanbod Kaderopleiding tijdens de komende weken

11 januari 2016

lesgevenWe helpen je al even op weg om de goede voornemens in praktijk te zetten door het aanbod kaderopleiding nog even in de kijker te zetten. Door de eindejaarsdrukte zijn volgende opleidingsmomenten misschien aan de aandacht ontsnapt:

Cursus Instructeur B module 1 en 2 te Waregem gaat van start in januari!

Wie reeds initiator is en kaderopleiding wil verderzetten kan in 2015 meteen aan de slag. De VTS-opleiding  Instructeur B module 1 + 2 gaat al van start op 11 januari dus hoog tijd om in te schrijven! De lessen vinden plaats op maandagavonden in het Bloso-centrum te Waregem.  Op 11 januari wordt het startschot gegeven met het vak materiaalkennis.
Voorwaarden: diploma Initiator paardrijden + geslaagd zijn voor de rijvaardigheidsproef springen OF dressuur (vrijstelling mogelijk via wedstrijdresultaten).
Meer info en inschrijfmodaliteiten verkrijg je op

www.bloso.be en doorklikken naar de Vlaamse Trainersschool of via Sofie Journée (sofie.journee@bloso.be).
 
Cursus Instructeur B module 3 en 4 dressuur  te Oud-Heverlee gaat van start in februari!


Wie de voorgaande jaren de module 1 en 2 van Instructeur B heeft behaald kan zich inschrijven voor de overige modules 3 en 4.  Je kan module 3 en 4 dressuur volgen in de Ruiterschool op zaterdagen vanaf 6 februari.  
Meer info en inschrijfmodaliteiten verkrijg je op www.bloso.be en doorklikken naar de Vlaamse Trainersschool of via Sofie Journée (sofie.journee@bloso.be). Meer informatie over de organisatie in de Ruiterschool te Oud-Heverlee via m.coppin@lrv.be .
 Alle andere opleidingen van Initiator, Instructeur B en Trainer B in de verschillende disciplines kan je terugvinden via www.bloso.be (of nu ook www.sportvlaanderen.be) en doorklikken naar de Vlaamse Trainersschool. Met vragen kan je ook terecht bij Muriel Coppin via m.coppin@lrv.be of 016/479969.
 
Examens rijvaardigheid: 23/01 en 17/04!
De eerstvolgende examens rijvaardigheid vinden plaats op:
- zaterdag 23 januari 2016 te Oud-Heverlee (meer info en inschrijven via m.coppin@lrv.be )
- zondag 17 april 2016 te Waregem (meer info en inschrijven via karen@vlp.be)
Opgelet: Je kan rijvaardigheid afleggen voor Instructeur B, Trainer B en Trainer A voor de disciplines dressuur en springen. Vanaf 2016 is bestaat er geen examen rijvaardigheid meer voor het niveau initiator om wille ven het feit dat de initiatorcursus en haar evaluatie helemaal zijn vernieuwd. Het aantal examens rijvaardigheid  is beperkt tot 4 per jaar. Mis je kans dus niet!

 

Deel dit bericht: