Nieuwsoverzicht

Nationaal

B- piste stond helemaal in het teken van LRV ponies CM en DM

30 december 2013

CM Lisse Bosch94 ponycombinaties uit onze hoogste springklassen CM en DM gingen deze namiddag van start, waarbij de onderstaande combinaties met de beste plaatsen aan de haal gingen.

In de klasse CM waren 7 ruiters foutloos in het basisparcours. De amazone Lisse Bosch reed de barrage in een knappe tijd van 23,79 en kon dus ook niet meer geklopt worden. Thibeau Spits eindigde op een 2de plaats met zijn pony Happy en hij was ook effectief happy met zijn eindplaats. Louise De Smedt uit de ponyclub Tienen sloot de top 3 af. Het was een mooi stukje sport voor ruiters en toeschouwers.

DM Van Den Brande AmberVervolgens gingen we onmiddellijk verder met de klasse DM waar we nog maar liefst 62 starters kregen. Hiervan kregen 10 ruiters een eerste foutloze omloop. Ze streden allemaal voor de eindoverwinning en staken dan ook hun beste beentje voor. Op de eerste plaats eindigde Amber Van Den Brande van de ponyclub Bevel met haar pony Prodise's Daan. Zij was de amazone, die iedereen te snel af was. Voor de amazone Esther Schelfaut kon deze week al niet meer stuk, zij kon immers gisteren al een proef op haar naam schrijven en eindigde vandaag terug maar liefst op de 2de plaats met de pony Orchid's Luna Star van de ponyclub Moerzeke. Louis Wauters  eindigde met Hickstead Castanoo op de 3 de plaats.

 

CM DM
1. Lisse Bosch -Lord D'Hoge Rielen
(LRV Lichtaart)

1. Amber Van den Brande - Prodise's Daan
(LRV Bevel)

2. Spits Thibeau - Happy "C"
(LRV Kontich)
2. Esther Schelfaut - Orchid's Luna Star
(LRV Moerzeke)
3. De Smedt Louise - Varenbergs Roxy
(LRV Tienen)
3. Louis Wauters - Hickstead Castanoo
(LRV Merksplas)

Volledige uitslagen : Uitslag CM - Uitslag DM 

Deel dit bericht: