Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV stoomt zich klaar voor Jumping Mechelen

08 november 2013

Mechelen opbouw-MECH05S0156Jumping Mechelen bestaat dit jaar 33 jaar en verwelkomt van donderdag 26 tot maandag 30 december nationale en internationale ruiters uit verschillende disciplines en van verscheidene niveaus. Ook binnen LRV heeft dit hippisch eindejaarsfeest zijn vaste stek verworven en brengen wij u graag op de hoogte van de verschillende deelnamemogelijkheden voor onze LRV-ruiters via deze omzendbrief.

Graag vragen wij uw aandacht voor volgende richtlijnen :

  • Inschrijvingen via Equester worden aanvaard TOT zondag 24 november 2013 – 24u. Er worden geen inschrijvingen per mail aanvaard en de inschrijving is pas geldig bij correcte registratie in Equester      inclusief het chipnummer.
  • Indien u een uitnodiging ontvangt, vragen wij om uw deelname te bevestigen via info@lrv.be  VOOR 24.11.2013 – 24u
  • Ter plaatse zal een steward controleren op zowel het uniform van de ruiter als op de uitrusting van paard of pony, zoals vastgesteld in het LRV wedstrijdreglement. Gelieve dus in correct winteruniform aan te      treden. Van de ponyruiters verwachten wij dat zij in clubuniform aantreden en dat de pony’s niet gevlochten zijn. De proeven ingeschreven via LRV moeten dus in correct LRV-uniform aantreden.
  • !!! OPGELET : Eens u in  Mechelen aankomt, vragen wij aan elke combinatie om zijn/haar deelname enkel te komen bevestigen op de LRV-STAND (stand 917 – niet op het VLP-secretariaat). Deze bevindt zich, net als vorig jaar, aan de ingang van de B-piste.
  • Bij uw bevestiging dient er GEEN wedstrijdkaart afgegeven te worden !
  • Aan de ingang van de B-piste zal de steward tevens een chipcontrole uitvoeren. Indien geen correct chipnummer, zal de combinatie niet kunnen aantreden ! Gelieve steeds de identiteitspapieren van het paard/pony bij de hand te houden.

Tot slot vragen wij uw medewerking voor een tijdige inschrijving en een correcte deelname en wensen u heel veel succes tijdens dit hippisch eindejaarsfeest !

Deel dit bericht: