Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV bouwt en onthult de plannen op fel gesmaakt persmoment

27 juni 2013

inge guyOp een gesmaakt en druk bijgewoond persmoment in de vorm van een panelgesprek, onthulde LRV zijn plannen. Niet alleen de bouwplannen voor de Ruiterschool. LRV wil een moderne hippische sportfederatie zijn, waar zowel wedstrijd- als recreatieve ruiters 'hun ding' kunnen doen en daarvoor heeft LRV plannen.
Directeur Inge Vandael, die veel aandacht heeft voor communicatie, legt uit waarom deze persconferentie nodig was:

 “LRV zit boordevol ambitie en we willen die ambities met al onze partners en de pers delen.” Vandaar deze ontmoeting met de pers, onze sponsors en het nationaal bestuur. Op een moment, waarbij we de nieuwe nationale kampioenen van de SBB Competitie Jonge Paarden kunnen voorstellen. Op een moment waarop het EK voor Landelijke Ruiters en de TREK 2013 voor de deur staan en op het moment dat we onze campagne Ethisch veranwoord sporten lanceren en we alsmaar meer jonge LRV-talenten ook op internationaal niveau zien doorbreken.” Zegt directeur Inge Vandael die met haar team voor een drukke zomer staat.

kampioenen jonge paarden jan en olivier
   
willy en luc horselive
   
kampioenen jonge paarden zestal

Als het seizoen op de eerste zondag van oktober wordt afgesloten met het nationaal ruitertornooi in Anzegem, dan staan er maar liefst 90 ruiter- of ponytornooien op de teller. '90 tornooien op 20 weken, dan heb je een heel goed team nodig en heel veel gemotiveerde vrijwilligers. Gelukkig kan ik daar altijd op rekenen.' Klinkt het. (meer info: www.lrv.be)

Live

Het LRV-persmoment werd overigens live uitgezonden via de collega's van horse-live.com. In totaal werd er keken 1200 surfers en was er een piek van 680 kijkers die op hetzelfde moment aan het volgen waren. Een overhoopt succes.

foto's online via www.paardenfotograaf.be

Deel dit bericht: