Nieuwsoverzicht

Limburg

SBB Jonge Paarden Lommel : nek-aan-nek race bij de 6-jarigen

10 juni 2013

Chenryo Anthonissen Bart kleiner 2

Nadat Bart Anthonissen in Heusden, net naast de eerste plaats greep bij de 6-jarige springpaarden, slaagde de ruiter van rijvereniging Beerse er in Lommel wel in om in de barrage met 15  ruiters te winnen. Hij is met Chenryo Castanoo Z (Contact van de Heffinck x Fleuri du Manoir) maar liefst 3 seconden sneller dan Stijn Swinnen  met Hivita  (v. Winningmood van de Arenberg. Jasper Schepers (RV Meldert) wordt derde met Heroy vd Hei (v. Muscaris d’Ariel).Jan Vlemmix (Colina Pijnvenhof Z) wordt vierde voor Britt Vadja-Dierckx uit de rijveriging Meer die met Carona een fout krijgt in de barrage.

Bij de 6-jarige dressuurpaarden waren Celine Swinnen en Inez Verschooten (Hella - Henessy XO x Don Renoir) duidelijk aan elkaar gewaagd in de LRV klasse. Ze wisselden de eerste en de tweede plaats in de respectievelijke omlopen, maar uiteindelijk behaalde Celine met Hydro Hoendrikerveld (v. Nonstop) uit rijvereniging Eksel het.  Ine Van De Cappelle vervolledigt de top drie met Countess of Lievendaal.

In de Open klasse ging Nick Van Laer de strijd aan met zichzelf en bezet uiteindelijk zowel de eerste als de tweede plaats met respectievelijk Sir Donovan (v. Sir Donnerhall) en Hidalgo de Winghe (v. Stedinger). Ingrid Daeleman vervolledigt het podium door met Lorenzo van de Wateringhoeve (Laudabelis x Weltmeyer II) in beide omlopen een derde plaats te behalen.

Deel dit bericht: