Nieuwsoverzicht

Nationaal

De Vlaamse Hippische Sportbond zoekt nieuwe examinator voor klassieke brevetafnames!

24 mei 2013

Voor de regio Oost-Vlaanderen is de VHS op zoek naar een nieuwe examinator voor de brevettenwerking. De taak van deze examinator bestaat er in klassieke ruiterbrevetten af te nemen. Hiernaast wordt er ook verwacht dat de examinator de nodige handelingen voor en na een brevetafname uitvoert. Als kandidaat examinator ben je minstens 21 jaar oud, in het bezit van minstens een initiator-diploma en ben je thuis in de wereld van de brevettenwerking.

 

Het aanstellen van een nieuwe examinator verloopt via een selectieprocedure. Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie indienen tot 1 juli 2013. Op basis van het CV en motivatie, zullen de meest geschikte kandidaten uitgenodigd worden voor een mondeling gesprek.
Na een positief gesprek volgt een gerichte opleiding en zal de kandidaat minstens 2 keer een brevetafname meevolgen met een ervaren examinator. Pas na een positief resultaat tijdens deze brevetafnames zal de kandidaat opgenomen worden in de poule van de VHS-examinatoren voor de klassieke ruiterbrevetten.

 Geïnteresseerden kunnen solliciteren tot 1 juli 2013. Klik hier  voor de vacature - klik hier voor invulfiche examinator 

 

Deel dit bericht: