Nieuwsoverzicht

Nationaal

Extra springjurycursus in Brecht

04 april 2013

springjuryDe vernieuwde opleiding voor springjuryleden is een groot succes.
In Brabant telde de cursus een groot aantal geïnteresseerden, en ook voor Geel zijn er al heel veel inschrijvingen. Om iedereen de kans te geven deze informatie mee te pikken, zal er een bijkomende cursus worden ingericht in Brecht, op 16 en 23 april 2013.

De eerste avond zal je alles leren wat je nodig hebt om springjury te zijn op het B-terrein (enkel omlopen Barema A, niet op tijd zoals aspiranten en beginnelingen). Er wordt dus gestart vanaf nul. De enige voorwaarde is dat je minimum 18 jaar bent. De 2e avond zal nog een stuk verder gaan op die materie plus uitbreiding naar barema's met herkansingen (barrages) en andere proeven alsook de specifieke aandachtspunten van de wedstrijden voor jonge paarden. Er zal ruim de tijd gemaakt worden voor specifiek vragen. Je kan dan ook fungeren als springjury van het A-terrein en wedstrijden jonge paarden. Je kan dus kiezen voor één avond of voor beide avonden.
De cursus zal gegeven worden door Tsjery Janssen. Tsjery heeft jarenlange ervaring als springjury en steward, zowel bij LRV als nationaal en internationaal en beschikt dus over de geschikte kennis en ervaring. Springjuryleden die reeds fungeren als jury zijn uiteraard ook welkom om zich bij te scholen!
Let op! We willen met kleine groepen werken dus de inschrijvingen zijn beperkt.

  • Antwerpen: 15 en 22 april om 20u00 in Geel (Maal 1, Geel)
  • Antwerpen: 16 en 23 april in Brecht (Manege Kraaienhorst in Brecht).
  • Limburg: 29 april en 6 mei om 20u00 in het Woutershof te Kuringen – Stevoortse Kiezel 100, Kuringen.
  • Oost- en West-Vlaanderen : 30 april en 7 mei om 20u00 in Lochristi - Denen 157 – Lochristi

Uiteraard is het mogelijk om de cursus in een andere provincie te volgen.

Inschrijven kan via www.equester.be bij 'cursussen'. Indien je beide avonden wil volgen, moet je ook voor beide avonden inschrijven in equester. Voor vragen of problemen met inschrijven kan je terecht bij m.coppin@lrv.be .

Deel dit bericht: