Trek 2019De ‘Trek’ is een tweejaarlijkse bijeenkomst van ruiters en menner georganiseerd door de recreatieve afdeling van LRV. Dit jaar vind je ons van vrijdag 16/8 tot zondag 18/8 op de terreinen van Familiepark Goolderheid in Bocholt. Op het programma van dit uniek evenement staan een aantal wandelingen te paard of met de koets in de streek maar ook gezellig samen zijn met bevriende paardenliefhebbers uit alle windstreken van het land en uit het buitenland.


INSCHRIJVEN - KLIK HIER


Locatie

Na 10 jaar gaan we dus terug naar de locatie waar we de grootste Trek ooit georganiseerd hebben. Wie wil kan er dit jaar een luxe Trek van maken. Wat is er luxe aan deze editie? Er is een zeer grote weide waar iedereen genoeg ruimte heeft voor de paarden en de tenten. Er zijn verschillende waterpunten voorzien. Bovendien is er een prachtig zwembad op het terrein dat gratis is voor alle deelnemers met een echt strandbad. Daarnaast zijn er volledig uitgeruste sanitaire blokken en is er ook een grote zaal om te eten en om ons s’avonds te aumuseren.

Wie zijn tentje wil achterwege laten kan deze keer kiezen om te overnachten in trekkershutten voor 4 personen, stacaravans voor 4 of 6 personen of luxe caravans voor 4 tot 6 personen. Je kan ook je eigen tent, caravan of mobilhome plaatsen op een comfortplaats (tot 4 personen) met elektriciteit en water en afvoerpunt. Deze accommodaties dienen rechtstreeks met Goolderheide geregeld te worden. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Kies je voor deze optie, dan regel je eerst je overnachting met Familiepark Goolderheide. Pas daarna schrijf je in voor de Trek. Je zal het reserveringsnummer van Goolderheide nodig hebben om je te kunnen inschrijven voor de TREK.

Contactgegevens

Familiepark Goolderheide

Bosstraat 1

3950 Bocholt

info@goolderheide.be

089/46.96.40

Meer informatie over de verschillende accomodaties vind je op www.goolderheide.be


Voorlopig programma

We kunnen al een tipje van de sluier van het programma oplichten. Gedetailleerde informatie volgt later.

 • Vrijdag 16/8:
  • Vanaf 10h tot 17h aankomst deelnemers met vervoer
  • Vanaf 13h tot 17h: aankomst deelnemers te paard of met de kosets
  • Vanaf 14h: vrije wandeling, verschillende routes zullen door de organisatie ter beschikking gesteld worden
  • Avondactiviteiten: receptie & persconferentie, avondmaal & animatie

 

 • Zaterdag 17/8
  • Op zaterdag is er de traditionele dagwandeling. Elke ruiter/menner heeft meerdere opties in afstanden en richting. We zien mekaar terug op de middagstop.
  • Avondactiviteiten: avondmaal, uitreiking ereschalen & animatie

 

 • Zondag 18/8:
  • Voormiddag: vrije wandeling te paard of met de koets, genieten van de verschillende faciliteiten van familiepark Goolderheide
  • Middagmaal
  • Namiddag: vrije wandeling te paard of met de koets, genieten van de verschillende faciliteiten van familiepark Goolderheide

Volg onze voorbereidingen ook op onze Facebook pagina.

Inschrijvingen

Inschrijven kan vanaf nu via deze link.

De inschrijving is maar definitief na ontvangst van de betaling. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie

Voor meer informatie kan je steeds mailen naar m.desmedt@lrv.be of ons een berichtje sturen via onze facebookpagina.