Afdrukken

EK Landelijke Ruiters

 

website - ek2017   facebook-ek
Website EK 2017 Tongeren -  online / Facebookpagina EK 2017 Tongeren - online

 

 

EUROPEES KAMPIOENSCHAP 1 MET LOGO - website

 

LRV Riksingen organiseert EK voor Landelijke Ruiters in 2017
In 2017 heeft LRV opnieuw de eer om de organisatie van een EK voor Landelijke Ruiters op zich te nemen. Het Nationaal Bestuur besliste  dat LRV Riksingen dit kampioenschap toegewezen krijgt. “Met een hechte LRV-vereniging, gesteund door Eventing Tongeren en zowel het LRV-gewest Zuid-Limburg, de provincie LRV Limburg als door LRV Nationaal gaan we dan ook samen alles in het werk stellen om hier een succes van te maken.  Het prachtige glooiende landschap van de Galgenberg te Tongeren wordt alvast een ideale locatie voor dit Europees Kampioenschap dat van 27 tem. 30 juli 2017 wordt verreden." geeft LRV-directeur Inge Vandael mee.
 
Chretien Hansen is voorzitter van LRV Riksingen, is lid van het provinciaal bestuur van LRV Limburg en wordt één van de grootste trekkers van het EK 2017” Dit is een droom die werkelijkheid wordt!. Ik heb de laatste twintig jaar geen EK gemist als supporter. Ik ben zelf ooit in de running geweest  als kandidaat-ruiter voor een EK-selectie. Het EK en eventing hebben een heel speciale plaats in mijn hart.  Ik besef dat we heel veel werk op ons afkomt, maar we willen er erezaak van maken om van het EK 2017 een onvergetelijk evenement te maken.”

In 2003 werd het laatste EK voor Landelijke Ruiters in ons land georganiseerd. LRV Minderhout maakte er toen samen met enkele duizenden supporters één groot eventingfeest van. De gouden teammedaille maakte het toen helemaal compleet. De evetingwedstrijd te Overpelt van komend weekend betekent de start van de EK-campagne richting 2017. Er wordt een nieuw begeleidingstraject uitgetekend met nieuwe accenten en meer begeleiding zodat alle randvoorwaarden vervuld zullen zijn voor hopelijk nieuw succes.