Afdrukken

LRV Recreatie-magazine

vvrDe laatste jaren is het LRV Recratie magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV Recreatie Magazine verschijnt vier maal per jaar. Dit volledig in kleur gedrukte tijdschrift heeft momenteel een oplage van 2.000 exemplaren per verschijning. Via het LRV Recreatie Magazine blijven recreatieve leden op de hoogte van de clubactiviteiten. Daarnaast bevat het tijdschrift ook tips voor wandelingen te paard of met de koets, info over horsemanship activiteiten en cursussen en ruitertoerisme – al dan niet met eigen paarden – in binnen- en buitenland.  Ook paardenverzorging en -welzijn komen in het LRV Recreatie Magazine uitgebreid aan bod.

Het LRV Recreatie Magazine profileert zich als hét horsemanship magazine van Vlaanderen. Het is ook mogelijk voor niet-VVR-leden om een abonnement te nemen op het LRV Recreatie Magazine.

Adverteren in LRV Recreatie Magazine? Dat kan!

Graag nemen wij ook úw publiciteit op in ons volgend nummer.
Voor info en tarieven, neem vrijblijvend contact op met Veronique Verbeke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  • Verschijningsdata: 1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober
  • Oplage : 2.000 exemplaren